Newasco voor het bedrijf

Was is voor bedrijven vaak een tijdrovende zaak. Wij nemen deze graag van u over. U heeft immers wel iets anders aan uw hoofd!

Als ervaren wasserij doen we uw volledige textielbeheer: wassen, verzorgen en beheren. Continuïteit van levering is hierin een belangrijke factor en daar besteden we dan ook aandacht aan. We gaan samen met u om de tafel om goede afspraken te maken, waaraan we ons houden.

We regelen natuurlijk de schone was, maar daarnaast maken we calculaties – transparant en open. We maken geld en tijd inzichtelijk en kijken hoe we de kosten kunnen beheersen. Uw vaste contactpersoon houdt u op de hoogte van de voortgang en van nieuwe mogelijkheden en innovaties.

Ervaringen van klanten

Ons werk in de praktijk.

Innovaties die ontzorgen

Newasco heeft oplossingen voor de toekomst. We ontwikkelen elke dag nieuwe diensten en verbeteren processen. U en uw medewerkers staan immers centraal. Zoekt u een oplossing? Onze modules zorgen ervoor dat u snel kunt handelen. Waar wij zien dat het sneller, beter, kostenbesparend of efficiënter kan, zullen we dat met u bespreken.