Newasco in de zorg

Zorgen is meer dan alleen frisse lakens. Bij de Newasco-familie begrijpen we dit als geen ander. Daarom krijgt u bij ons meer dan alleen schone was. We ontzorgen, zodat u meer tijd heeft voor uw belangrijkste klanten.

Zorginstellingen in Nederland zijn er om te zorgen. Alles wat daarbij komt kijken, moet goed geregeld zijn. Newasco neemt daarom de zorg voor het textiel graag bij u uit handen. Door onze jarenlange ervaring bij tal van grote en kleinere zorginstellingen doen we dit efficiënt, gemakkelijk en kostenbesparend. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op het zorgen.
Niet alleen regelen we dat uw vuile was weer schoon wordt, ook maken we uw werk zo gemakkelijk mogelijk met allerlei innovaties. Zo werken we met barcodes, zodat de was die u inlevert ook altijd weer bij de juiste persoon of op de juiste plek terugkomt. En met luxe bed- en badgoed pakketten. Ook bieden we maatwerk, bijvoorbeeld in de vorm van de mobiele linnenkamer.

Ervaringen van klanten

Ons werk in de praktijk.

Innovaties die ontzorgen

Newasco heeft oplossingen voor de toekomst. We ontwikkelen elke dag nieuwe diensten en verbeteren processen. U en uw cliënten staan immers centraal. Zoekt u een oplossing? Onze modules zorgen ervoor dat u snel kunt handelen. Waar wij zien dat het sneller, beter, kostenbesparend of efficiënter kan, zullen we dat met u bespreken.