Niels bekijkt de NewID.

Newid is baanbrekend. Een flinterdunne chip, buigzaam en met tekst bedrukbaar. Onzichtbaar weg te werken, met optimaal draagcomfort. Je voelt hem niet, je ziet hem niet. Ervaar deze wereldprimeur. Want de was weer retour krijgen is voor u het allerbelangrijkste!

Newid, kunt u nog zonder?

  • Flinterdunne chip met dubbelfunctie: u leest, wij scannen.
  • Voor het merken van kleding, van particulier tot zorg.
  • In- en uitgangscontrole, dus nooit meer een vermissing. Gegarandeerd!
  • Verbeterd draagcomfort:onopvallend gemerkt.
  • Unieke afwerking van elk kledingstuk is nu mogelijk.
  • Track en trace.
  • Persoonlijke registratie en facturatie vanzelfsprekend.
  • 100% waarborging van privacy.

Meer weten over Newid?

Stuur Niels een mailtje, hij kent alle mogelijkheden.

U kunt ook de flyer downloaden.

Wat brengt de toekomst?

De ontwikkeling gaat verder. Newid kan voor u nog veel meer betekenen. Denk aan toepassingen in comfort en veiligheid, zoals koppeling aan domotica. De mogelijkheden zijn oneindig.

De geschiedenis van Newid

Er is lang gewerkt aan Newid, Newasco’s nieuwste innovatie. De ontwikkelaars aan het woord:
“Natuurlijk bestaan RFID-chips al een tijdje, maar het was een enorme uitdaging om deze geschikt te maken voor toepassing in kleding en ons wasproces. We hebben met het hele team en samen met klant en leverancier hard gewerkt aan deze innovatie. Het was een ongelooflijk leuk en uitdagend proces.”

Ervaringen van gebruikers

Henk Fidder, hoofd facilitaire dienst bij Amerpoort in Baarn, is al een tijdje op de hoogte van Newid. Sterker nog, hij heeft aan de pilot meegewerkt om Newid binnen zijn organisatie te testen.

Henk Fidder Hoe ben je in deze samenwerking verzeild geraakt?
Bij Amerpoort, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, ontstond de noodzaak naar meer informatie dan alleen een naamlabel in de kleding. Naar aanleiding van de nieuwe AWBZ wilden we weten wat onze cliënten laten wassen. Bovendien waren er veel interne verhuizingen op komst. Tot nog toe merkten we de kleding dan steeds opnieuw met een nieuw merkje.
Wat is de grootste winst?
Behalve het antwoord op onze vragen, brengt Newid zoveel meer. Meer comfort, want je ziet of voelt hem niet. De efficiency heeft me echt verbaasd. En de toekomstmogelijkheden! Tijdens een klantbijeenkomst van Newasco kregen we een blik in de toekomst voorgeschoteld van trend watchers. Echt baanbrekend. Aan de Toekomsttafel hebben we verregaande toepassingen bedacht. Newasco ligt helemaal op schema met Newid!