De familie Horeca

Klantverhaal

Rien Lindeman, bedrijfsleider Hotel Restaurant Abrona Oudewater

“Het gaat om de continuïteit, de uitstekende zorg en het juiste advies.”

Hotel Restaurant Abrona ligt in het prachtige oude centrum van Oudewater. Het is een heel bijzonder hotel-restaurant. Er werken namelijk mensen met een verstandelijke beperking in de huishouding en de keuken. Hotel Restaurant Abrona kan daar dubbel trots op zijn, want zij waren de aller eerste in Nederland. Aan het woord Rien Lindeman, bedrijfsleider van Hotel Abrona te Oudewater en Brazzeriea Brona in De Meern.

Rien, de samenwerking met Newasco gaat echt al heel wat jaren terug (1999). Kun je eens vertellen wat er in al die jaren is veranderd?

“Niet zo enorm veel eigenlijk”, zegt Rien met een glimlach. “Eigenlijk alleen wat praktische zaken. De rolcontainers zijn moderner, meldingen gaan digitaal. Maar daar gaat het eigenlijk niet om. Het gaat er om dat er continuïteit is, dat is belangrijk. Die continuïteit is er vanaf het begin al en die blijft. Ik heb bijvoorbeeld altijd de vaste Newasco chauffeur die komt halen en brengen, en ik heb jou (Niels) als vast contactpersoon. Dat is toch prettig?!”

Hoe zou je de samenwerking met Newasco willen samenvatten?

“Newasco is een zeer betrouwbare partner, die uitstekend zorgt voor het linnen. En dat linnen is het visitekaartje van de hotelkamer.”

Rien vervolgt: “Maar goed gewassen en gemangeld linnen is niet het hele verhaal. Ook de aanschaf van mijn pakket hebben we destijds in goed overleg gedaan. Ik heb daarbij goed (technisch) advies gehad, ook wat betreft de financiële mogelijkheden. Jullie houden het pakket voor mij goed in de gaten, ik heb er geen omkijken naar.”

Zie je voor de toekomst nog kansen en mogelijkheden voor Newasco om jouw processen verder te ondersteunen?

“Misschien in het leveren van sierkussen, bedlopers en zeepjes en shampoos…. wie weet wat de toekomst ons samen gaat brengen.”

Meer weten?

Nathalie

Stel uw vragen aan Stef, hij kent alle mogelijkheden binnen Newasco.