De familie Zorg

Luxe pakket

Comfortabel textiel met een warme uitstraling

Comfortabel luxe linnengoed voor uw cliënten

Vaak koopt uw cliënt extra bed- en badtextiel bij de verhuizing naar uw instelling. Dit kost veel geld en het is eigenlijk niet nodig. Ons luxe pakket bed- en badtextiel zorgt ervoor dat u uw cliënten schoon en comfortabel linnengoed kunt geven.

Het luxe textiel behoort tot ons huurlinnenpakket en heeft een warme en huiselijke uitstraling. Het is van hotelkwaliteit, goed wasbaar en voldoet aan alle eisen in de zorg.

Eigen bed- en badgoed van uw cliënt sorteren wij in de wasserij zodat het terug komt waar het hoort: bij uw cliënt. Dit is een tijdrovend klusje. Met het luxe pakket is dit niet nodig: alweer worden kosten bespaard. Cliënten die al van het luxe pakket genieten zijn erg tevreden.

Voor verpleegafdelingen leveren we mooie medische dekbedden. Als u wilt, vullen wij het bed- en badgoed pakket aan tot een compleet textielpakket voor uw cliënten.

Flyer luxepakket voor de zorg

Luxe pakket voor de zorg

Vaak koopt uw cliënt onnodig extra bed- en badtextiel bij de verhuizing naar uw instelling. Ons luxe pakket bed- en badtextiel zorgt dat u uw cliënten schoon en comfortabel linnengoed kunt geven.

Meer weten?

Robert

Stel uw vragen aan Robert, hij kent alle mogelijkheden binnen Newasco.