De familie Zorg

Beheersysteem

voor bed- en badgoed

Digitaal systeem maakt het u gemakkelijk

De linnenvoorziening moet natuurlijk zonder problemen verlopen. U heeft immers wel iets anders aan uw hoofd! Ons beheersysteem voor bed- en badgoed helpt u daarbij.

Wij leveren het huurtextiel in vaste hoeveelheden, precies zoals wij dat samen hebben afgesproken. En wij zorgen ervoor dat u nooit misgrijpt. Of dat het linnen zich opstapelt.

Hoe? Eens per week telt u de voorraad. Dit stuurt u ons via het beheersysteem op internet toe. We maken het u gemakkelijk: gebruik onze app voor op uw tablet of smartphone. Door uw telling weten wij of u huurtextiel overhoudt of tekort komt. Hier passen wij de volgende levering op aan.

U kunt natuurlijk zelf de touwtjes in handen nemen en de uitlevernormen aanpassen. Of af- en bijbestellen. Met de overzichten kunt u sturen op kosten.

Maar u mag het linnenbeheer ook aan ons overlaten. Onze service medewerkers van de mobiele linnenkamer doen dit graag voor u. Kunt u zich concentreren op andere taken!

flyer Mobiele linnenkamer

Mobiele linnenkamer: alle informatie op een rij

Uw cliënten hechten grote waarde aan de verzorging van hun textiel. Alleen het beste is goed genoeg. En het liefst tegen zo laag mogelijke kosten. We nemen alle taken van uw linnenkamer over. Bij u, op locatie.

Meer weten?

Saskia

Stel uw vragen aan Eline, zij kent alle mogelijkheden binnen Newasco.