Maak kennis met Newasco Van Houten Heemstede

Bij ons familiebedrijf Newasco houden we van persoonlijk contact, korte lijnen en kwaliteit. Een bedrijf waar mensen zich thuis voelen. Want medewerkers zijn als familieleden en zo voelen ze het zelf ook. Een mooi startpunt voor optimale dienstverlening.

Veel mensen kennen de oorspronkelijke plek van Newasco Van Houten aan de Blekersvaart nog steeds. Het standbeeld van de lakenbleker herinnert aan de vroegere jaren. Nu, aan de Nijverheidsweg, werken we elke dag met passie aan uw was. Maak kennis met een aantal medewerkers en lees over hun passie in hun werk en leven.

Dit zijn onze medewerkers

Paul

Paul

Financieel directeur 
passie werk: Voor mijn werk wil ik graag doen wat ik leuk vind en waar ik plezier aan beleef. Dat wil ik uitstralen en overbrengen aan de medewerkers en aan klanten.
Het geeft mij voldoening als ik door de productieruimte kan lopen en zie dat alles volgens plan verloopt.
passie privé: Geluk met de kinderen, mijn bootje, mijn Jeep, muziek maken.

Robert

Robert

Algemeen directeur 
passie werk: Klanten blij maken, en ervoor zorgen dat onze wasserij een topproduct blijft leveren!
passie privé: Fietsen, hardlopen en gezelligheid.

Paulina

Tessa

Frontoffice medewerker
passie werk: Samen met mijn collega’s een fijne sfeer creëren op de werkvloer, en het werk zo goed mogelijk verrichten. Weten dat je een ander kan helpen is voor mij elke keer weer een goed begin van de dag.
passie privé: Genieten van familie en vrienden om me heen, en hier een hoop plezier van hebben.

Esther

Esther

Commercieel manager
passie werk: De uitdaging en het streven om het zowel voor u als mijn collega’s goed te regelen.
passie privé: Familie en vrienden; om voor en met elkaar te genieten van het leven.

Yasemin

Yasemin

Hoofd service
passie werk: Newasco zo goed mogelijk vertegenwoordigen bij de klant en de taken en verantwoordelijkheden die mij worden opgedragen zo goed mogelijk en succesvol uit te voeren.
passie privé: Klaarstaan voor mijn gezin en familie. Respect tegenover jong en oud, sterk in je schoenen kunnen staan. Zolang er respect is en een glimlach dan kan een samenwerking bijna niet misgaan zowel op het werk als in je privé leven.

Beata

Dennis

Productieleider
passie werk: De klant is Koning, iedere dag weer! Daarvoor wil ik alles wat in mijn macht ligt gebruiken. Hoe meer was we iedere dag in behandeling nemen hoe beter. Dat wil namelijk zeggen dat de klanten tevreden over ons zijn omdat ze ons bijvoorbeeld hun persoonlijke kleding toevertrouwen. Hier mogen we met zijn allen trots op zijn.
passie privé: Mijn passie privé ligt in Nepal. Ik ben een aantal keer in Nepal geweest en het geeft mij een gevoel van nederigheid als ik zie hoe de mensen daar er met soms zonder geld of spullen er toch iedere dag het beste van proberen te maken. Een voorbeeld voor mij!

Roksana

Roksana

Relatiebeheer

passie werk: Klanten tevreden houden en zorgen dat alles naar wens is. Ik haal plezier uit goede sfeer op het werk en wanneer ik druk bezig ben om alles zo goed mogelijk voor de klanten te regelen.
passie privé: Mijn grootste passie is dansen. Na werk ben ik vaak in een dansschool te vinden. Ik hou ook van sporten, reizen en nieuwe plekken en mensen leren kennen.

Amalya

Amalya

HR manager

passie werk: Ik heb een passie voor de mens. Medewerkers helpen en motiveren geeft mij ontzettend veel energie. Energie die ervoor zorgt dat ik plezier heb in alles wat ik doe. Ik wil mijn bijdrage kunnen leveren aan de verdere groei en het realiseren van doelen.
passie privé: Genieten van mijn gezin en de wereld ontdekken.

Abdel

Abdel

Productieleider
passie werk: Een goede sfeer op de werkvloer creëren om het beste uit de mensen te halen en te zorgen dat alles volgens de planning de deur uit gaat.
passie privé: Mijn gezin, familie en vrienden. Voetballen. Hardlopen.