Stapeltjes schoon goed, dat is waar we het voor doen.
Schone was die weer met plezier gebruikt wordt.
Dag in, dat uit.

Samen bedenken wij de beste aanpak voor uw schone was. We kijken welke oplossingen nodig zijn om elke dag goed te zorgen voor u, uw mensen en natuurlijk uw cliënten. Daarbij gaan we uit van maatwerk op basis van ervaring en goedwerkende principes. Bijvoorbeeld dat tijdens voortraject en contractperiode dezelfde persoon uw aanspreekpunt blijft.

En door innovaties vanzelfsprekend door te voeren, ook voor u. Voordat het probleem ontstaat, hebben wij de oplossing. En verandert er iets bij u? Dan verandert er iets bij ons. Samen werken aan schone was, wij kunnen het.

Wij leveren u schoon wasgoed. Maar daar begint het niet mee en daar stopt het zeker ook niet. Want wij hebben misschien al tweehonderd jaar ervaring met wassen, uw eigen ervaringen van wat u wanneer nodig heeft, sturen onze processen en innovaties aan.

Wij denken samen met u over de juiste oplossing met het beste resultaat. Zo zijn we medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit die u levert. Welkom bij de familie.

Hoe werken we?

Vanaf het moment dat we de was bij u ophalen, behandelen we het met de grootste zorg. Onze jarenlange ervaring heeft gezorgd voor een beproefde werkwijze. We werken met strikte protocollen, scherpe controle en zorgvuldige afhandeling. En iedere Newasco medewerker kent u als klant. We voelen ons mede verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit die u levert. Van de vuil afdeling tot het transport!

Het hele wasproces

Neem hier een kijkje achter de schermen. In deze interactieve illustratie laten we u het hele wasproces zien.

Innovatie: NewID

Een chip ín al uw wasgoed zodat kwijtraken tot het verleden behoort. En dat is nog maar het begin.

Overzicht diensten

We zijn van alle markten thuis. Hier geven we u een overzicht van alle dingen die we doen voor iedereen in onze familie.