De familie Horeca

Optimaal beheer van linnengoed

Ook online en mobiel

Altijd zicht op uw linnenvoorraad

De linnenvoorziening moet natuurlijk zonder problemen verlopen. U heeft immers wel iets anders aan uw hoofd! Wij helpen u daarbij.

Het linnen wordt schoon teruggeleverd precies zoals we dat samen hebben afgesproken. En we zorgen ervoor dat housekeeping nooit misgrijpt. En dat het linnen zich niet opstapelt.

U kunt gebruikmaken van ons beheersysteem via internet. Hoe? Eens per week telt u de voorraad. Dit stuurt u ons via internet toe. We maken het u makkelijk: gebruik onze app voor op uw tablet of smartphone.
Door de telling weten wij of u linnen overhoudt of tekort komt. Hier passen wij de volgende levering op aan. U kunt ook zelf de touwtjes in handen nemen en de uitlevernormen aanpassen. Of af- en bijbestellen.

Heeft u te weinig opslagruimte in uw hotel? Dan verzorgen wij het voorraadbeheer bij ons op locatie. U hoeft dan alleen af te roepen.

Met de management overzichten kunt u sturen op kosten. Wij vergelijken voor u het verbruik van het linnen met de norm en kengetallen uit de praktijk. Hiermee beheert u de linnenvoorraad en de aanvullingen. Maar dat mag u natuurlijk ook aan ons overlaten.

Uiteraard staan wij u graag in raad en daad bij over bijvoorbeeld de insteek van het linnen. Advies nodig omtrent de technische kwaliteit van uw linnen? Wij laten dit extern onderzoeken en staan u bij met onze expertise op dit gebied.

xxx

Horeca

Uw horecabedrijf verdient natuurlijk de beste keus. Wilt u naast het reinigen van uw textiel ook advies bij de aanschaf of huur van uw linnen? Wij geven u dit graag en houden nauw contact met uw linnenleveranciers.

Meer weten?

Nathalie

Stel uw vragen aan Stef, hij kent alle mogelijkheden binnen Newasco.