Overzicht diensten en flyers

Zorg

Newasco voor de zorg

Newid 2.0

Wanneer uw cliënt de was inlevert, wilt u graag dat de was terugkomt waar het hoort, namelijk bij de juiste eigenaar. Al jarenlang gebruikt Newasco hiervoor innovatieve kledingregistratie systemen. Newid, ons nieuwste vooruitstrevende kleding registratiesysteem, is in 2014 gelanceerd.

Newasco App

Voor cliënten die hun persoonsgebonden was door Newasco laten reinigen én daar een factuur van Newasco voor ontvangen, is er de gratis Newasco App. Hiermee kunt u altijd en overal actuele informatie over die was inzien.

Facturatie van persoonsgebonden goed

Onze zorg rondom het persoonsgebonden goed is via dit barcodesysteem optimaal inzichtelijk. Wilt u liever direct contact tussen uw cliënten en de wasserij, inclusief facturatie? Wij regelen dit voor u.

Mobiele Linnenkamer

Maak gebruik van onze ervaring en efficiency. Laat taken van uw interne linnenkamer door één van onze servicemedewerkers overnemen. Hiermee kunt u flink besparen.

Luxepakket

Dit luxe en comfortabele textiel met een warme huiselijke uitstraling in hotelkwaliteit voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan textiel in de zorg. Een kostenbesparend alternatief voor persoonsgebonden bed- en badgoed.

Beheersysteem voor bed- en badgoed

Met ons beheersysteem is de levering van huurtextiel prima onder controle. Uw linnenpakket is beheersbaar via internet of een app en u beschikt over een uitgebreide module met management informatie.

Uw eigen pagina op internet

Via onze website kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina. Hier vindt u alle afspraken die wij samen hebben gemaakt over onze dienstverlening aan u.

Horeca

Optimaal beheer van linnengoed

De levering van uw textiel is prima onder controle. Uw linnenpakket kan zelfs beheerst worden via internet of een app. Wij leveren u uitgebreide management informatie.

Kopen, huren, leasen?

De dienstverlening kan verschillend worden ingezet, u bepaalt zelf op welke manier. Uiteraard kunt u uw eigen linnen gebruiken, maar een huur- of lease back constructie is ook mogelijk. Dit zorgt voor financiële continuïteit, flexibiliteit en transparantie.

Uw eigen pagina op internet

Via onze website kunt u inloggen op uw eigen pagina. Hier vindt u alle afspraken die wij samen hebben gemaakt over onze dienstverlening aan u.

Algemeen

Tien toptips bij het kopen van kleding

De manier waarop wij kleding wassen is anders dan bij u thuis. Wij wassen grote hoeveelheden textiel en kleding en hebben daarom veel geautomatiseerd. Ook voldoen wij graag aan de voorschriften voor hygiene die we vanuit onze klanten in de zorg krijgen opgelegd. Om problemen bij vaak en intensief wassen te voorkomen, hebben wij deze 10 Top Tips verzameld om u te helpen bij het kopen van uw kleding.

Bedrijf

Dienstverlening op maat

Uw wensen bepalen onze dienstverlening. Wij werken niet met standaard pakketten. Wilt u advies over kleding en het verzorgen ervan? Dit krijgt u bij ons. Maar u kunt ook handdoekautomaten, schoonloopmatten, logomatten en doeken bij ons afnemen.

Kleding registratiesysteem

Uw kleding wordt via een unieke barcode geregistreerd en kan continu worden gevolgd. Heeft u wensen over voorraadbeheer, registratie, uitleveren en managementinformatie? Wij regelen dit graag voor u. Speciale reinigingsprocessen zijn voor ons geen punt.

Uw eigen pagina op internet

Via onze website kunt u inloggen op uw eigen afgeschermde bedrijfspaginapagina. Hier vindt u alle afspraken die wij samen hebben gemaakt over onze dienstverlening aan u.