De familie Zorg

Facturatie

van persoonsgebonden goed

U mag de kosten voor het wassen van persoonsgebonden textiel van uw cliënten die na 1 januari 2009 in uw instelling zijn komen wonen, bij hen in rekening brengen. Ons kleding registratiesysteem maakt dit mogelijk.

Wilt u dat wij de was zelfstandig met uw cliënt regelen?

Wanneer uw cliënt door ons de was wil laten verzorgen, maken we eerst afspraken. Bijvoorbeeld over kleding registratie en over de factuur. Wij sturen uw cliënt of hun zaakwaarnemer een factuur met automatische incasso. U heeft er geen omkijken meer naar. Ook is er een spreekuur, want vragen horen beantwoord te worden.

Wilt u de factuur liever koppelen aan andere uitgaven van uw cliënt?

Dan zorgen wij ervoor dat u de gegevens digitaal krijgt. Uw cliënt krijgt dan alleen van uw instelling een factuur. Voor bijvoorbeeld de kapper, de pedicure, maar ook voor de was.

Wat we graag met u regelen

Zijn er hoge waskosten door ziekte? Dan maken wij afspraken, bijvoorbeeld door het instellen van een plafondbedrag. Maakt het eigen bed- en badgoed de rekening onnodig duur voor uw cliënt? Het luxe pakket bed- en badgoed kan uitkomst bieden. Samen kijken wij wat voor u en uw cliënt de beste oplossing is.

flyer facturatie

Facturatie van persoonsgebonden goed

Kosten voor het wassen van persoonsgebonden textiel kunt u vaak onderbrengen bij uw cliënten. Ons persoonsgebonden goed systeem maakt dit mogelijk.

Meer weten?

Eline

Stel uw vragen aan Eline, zij kent alle mogelijkheden binnen Newasco.