Zorgen is meer dan alleen frisse lakens. Bij de Newasco-familie begrijpen we dit als geen ander. Daarom krijgt u bij ons meer dan alleen schone was. We ontzorgen, zodat u meer tijd heeft voor uw belangrijkste klanten.

Zorginstellingen in Nederland zijn er om te zorgen. Alles wat daarbij komt kijken, moet goed geregeld zijn. Newasco neemt daarom de zorg voor het textiel graag bij u uit handen. Door onze jarenlange ervaring bij tal van grote en kleinere zorginstellingen doen we dit efficiënt, gemakkelijk en kostenbesparend. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op het zorgen.
Niet alleen regelen we dat uw vuile was weer schoon wordt, ook maken we uw werk zo gemakkelijk mogelijk met allerlei innovaties. Zo werken we met barcodes, zodat de was die u inlevert ook altijd weer bij de juiste persoon of op de juiste plek terugkomt. En met luxe bed- en badgoed pakketten. Ook bieden we maatwerk, bijvoorbeeld in de vorm van de mobiele linnenkamer.

Innovaties die ontzorgen

Newasco heeft oplossingen voor de toekomst. We ontwikkelen elke dag nieuwe diensten en verbeteren processen. U en uw cliënten staan immers centraal. Zoekt u een oplossing? Onze modules zorgen ervoor dat u snel kunt handelen. Waar wij zien dat het sneller, beter, kostenbesparend of efficiënter kan, zullen we dat met u bespreken.

Newid 2.0

Nieuwste versie van ons vooruitstrevende kleding registratiesysteem dat we in 2014 introduceerden. De RFID-chip is flinterdun, buigzaam en onzichtbaar weg te werken en heeft optimaal draagcomfort. Hiermee koppelen we allerlei informatie aan het textiel en raakt het nooit meer kwijt.

Facturatie persoonsgebonden goed

Onze zorg rondom het persoonsgebonden goed is via dit kleding registratiesysteem optimaal inzichtelijk. Wilt u liever direct contact tussen uw cliënten en de wasserij, inclusief facturatie? Wij regelen dit voor u.

Mobiele Linnenkamer

Maak gebruik van onze ervaring en efficiency. Laat taken van uw interne linnenkamer door één van onze servicemedewerkers overnemen. Hiermee kunt u flink besparen.

Luxepakket

Dit luxe en comfortabele textiel met een warme huiselijke uitstraling in hotelkwaliteit voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan textiel in de zorg. Een kostenbesparend alternatief voor persoonsgebonden bed- en badgoed.

Beheersysteem voor bed- en badgoed

Met ons beheersysteem is de levering van huurtextiel prima onder controle. Uw linnenpakket is beheersbaar via internet of een app en u beschikt over een uitgebreide module met management informatie.

Uw persoonlijke pagina op internet

Via onze website kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina. Hier vindt u alle afspraken die wij samen hebben gemaakt over onze dienstverlening aan u.

Esther

Liever met iemand praten?

Stel uw vragen aan Esther, ze kent alle mogelijkheden binnen Newasco.