De familie Particulier

Klantverhaal

Jolanda Vielvoye, directeur ‘Met de Thuiszorg’

“De kwaliteit, persoonlijke zorg en aandacht bij Newasco sluit perfect aan bij onze visie!”

Binnen de particuliere markt opereert de thuiszorgorganisatie ‘Met de Thuiszorg’. Jolanda Vielvoye, algemeen directeur en een van de oprichters van deze organisatie, vertelt.

Wat maakt ‘Met de Thuiszorg’ zo’n goed gewaardeerde organisatie?

“Wanneer je in een ingrijpende periode in je leven zit, zijn een persoonlijke benadering en een toegankelijke, betrouwbare ondersteuning belangrijke factoren. Als een vast team van verzorgenden en verpleegkundigen beseffen wij dat als geen ander.

Onze ambitie is om verzorging en verpleging dicht bij de cliënt te geven en niet op afstand. Dat dit lukt blijkt wel uit de meting van onze cliënttevredenheid, die bovengemiddeld hoog is. Vooral op het gebied van persoonlijke aandacht, vertrouwen van de cliënt, het nakomen van afspraken, telefonische bereikbaarheid en vakkundigheid scoren we bovengemiddeld hoog. Daar zijn we best trots op.”

Hoe past de dienstverlening van Newasco in jullie visie?

“Met de Thuiszorg’ vult de totale zorgvraag in met gekwalificeerde en goed opgeleide medewerkers en biedt echte zorg die betrouwbaar en herkenbaar is. We zijn een verlengstuk van de familie en mantelzorg van de cliënt. Ons streven is een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Wij bieden de zorg die nodig is en waar de cliënt zich goed bij voelt, en stimuleren de zelfzorg daar waar dat mogelijk is. In het nieuwe beleid van het ministerie, dat in 2015 is ingegaan, wordt sterk bezuinigd en gaat men uit van de samenredzaamheid van cliënten en hun familie en mantelzorgers. Zorgbehoevenden moeten gaan terugvallen op hun netwerk.

Newasco kan een onderdeel vormen van dit netwerk, door het verzorgen van de was. Wel zo makkelijk, want de wasserij ligt om de hoek. En bij dit familiebedrijf heersen ook kwaliteit, persoonlijke zorg en aandacht voor de dienstverlening. Dit sluit perfect aan bij onze visie. Samen met Newasco verwachten we in de toekomst nog veel van dit partnerschap!”

Meer weten?

Midden en oost Nederland

Simone