De familie Particulier

Klantverhaal

Mevrouw Groen, particuliere klant

“Door de combinatie van Newasco voor Thuis en thuiszorg kan ik heerlijk thuis blijven wonen en behoud ik toch mijn zelfstandigheid!”

We zijn op de koffie bij mevrouw Groen, die in de buurt woont van één van de vestigingen van Newasco. Zij is particuliere klant bij Newasco.

Hoe bent u bij Newasco terecht gekomen?

“Ik kreeg enkele jaren geleden problemen met mijn gezondheid, maar wilde graag zelfstandig blijven wonen. Via de thuiszorg kreeg ik ter ondersteuning een paar keer per week hulp bij mij thuis. Maar wassen en strijken behoort eigenlijk niet tot hun takenpakket. Van een kennis hoorde ik dat Newasco deze dienstverlening aanbiedt. Zo ben ik in gesprek geraakt met een medewerker van Newasco voor Thuis.”

Wat zijn uw ervaringen met de was en strijkservice?

“Ik ben een zelfstandige vrouw, die graag de touwtjes in handen heeft. Daarom ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden om het thuis wonen zo aangenaam mogelijk te maken. Eén telefoontje en het was geregeld.

Nadat ik belde kreeg ik vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Een vriendelijke medewerkster van Newasco kwam langs om alles uit te leggen en ik had de mogelijkheid om vragen te stellen. Het gaf direct een goed gevoel en ik had alle vertrouwen in de wasservice bij Newasco. Want ik houd zelf de regie in handen en heb toch geen omkijken naar mijn was.

Ik maak nu gebruik van de waszak. Deze waszak vul ik met al mijn dagelijkse was, zoals beddengoed, keukenhanddoeken, theedoeken en kleding.

Een medewerker van Newasco haalt de waszak in overleg bij mij thuis op. In de wasserij wordt het gewassen, gedroogd en gestreken. Mijn was wordt weer keurig en netjes verpakt bij mij thuis afgeleverd. Ik kan het zo in de kast leggen.

Kortom, door de combinatie van ondersteuning door thuiszorg en Newasco voor Thuis kan ik heerlijk thuis blijven wonen en behoud ik toch mijn zelfstandigheid!”

Meer weten?

Midden en oost Nederland

Simone