Amfors diploma familie

Elk jaar beoordeelt Newasco haar leveranciers. Hierbij gaan we na of we samen met hen nog hetzelfde verstaan onder onze partnership. Amfors, hét leerwerk bedrijf in de regio Amersfoort, kreeg van ons dit jaar weer een goede beoordeling. Amfors voert diverse vouw werkzaamheden voor ons uit; werk dat uitermate goed past bij een deel van hun medewerkers. Ook helpen zij ons bij diverse transportwerkzaamheden. Bij het bespreken van de beoordeling gaf unitmanager Veronique van der Heijden de volgende reactie, die wij graag willen delen:

‘In onze periodieke voortgangsoverleggen komt steeds aan de orde dat de productie goed verloopt en dat lopende acties en vragen goed worden opgevolgd. Heel fijn om dit dan ook in de leveranciersbeoordeling terug te zien en dat jullie als opdrachtgever zeer tevreden zijn.
Deze inspanning wordt vooral geleverd op de afdeling door de medewerkers van Amfors en de deskundige en betrokken praktijkleiding. Maar zeker zo belangrijk is de aandacht en betrokkenheid van Newasco voor het werk bij ons. Onze medewerkers zijn trots op de waardering die ze krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van de uitreiking van het hygiëne-certificaat. Dit geeft het goede gevoel om deel uit te maken van de Newasco-familie. Veel dank voor deze fijne samenwerking! ‘

En daar sluiten wij ons volledig bij aan!