Wie regelmatig belt met Newasco Van Houten heeft haar ongetwijfeld aan de lijn gehad. ‘Onze’ Annemieke viert deze week haar 50-jarig dienstverband bij de Heemsteedse vestiging!
Natuurlijk kwamen de verhalen vanochtend los boven de koffie met gebak. De huidige directeuren Paul en Robert waren rond 3 jaar oud toen Annemieke in dienst kwam. Ze kwamen graag bij Annemieke langs voor een snoepje. Maar werden ook regelmatig weer weggestuurd omdat er natuurlijk gewerkt moest worden en niet alleen gespeeld. In die tijd werd er iedere vrijdag op de zaak saucijzenbroodjes van tante gegeten. Hoewel vroeger alles anders was, staat de pot met snoep nog altijd bij Annemieke op kantoor.
Behalve vanuit het bedrijf werd uit naam van het personeel werd ook een cadeau overhandigd. Samen met een pak kaartjes met een persoonlijke boodschap van iedereen. Annemieke hoopt dat ze alle bloemen die ze heeft ontvangen thuis allemaal kwijt kan. Na het taartje stuurde ze ons allen weer weg. Om zelf weer aan het werk te kunnen…