Ons familiebedrijf ondersteunt vele maatschappelijke doelen. Stichting de Regenboogboom is er een van. Zij ondersteunen kinderen die plotseling te maken hebben met een grote uitdaging, zoals een ziekte of een traumatische ervaring. Een van de middelen hierbij zijn de Droomdekentjes, die kinderen een veilige droomplek bieden waar ze zich weer hun goede, sterke en unieke zelf kunnen voelen. De dekentjes worden genaaid, gequilt, gebreid of gehaakt door vrijwilligers en daarna verspreid via de website aan (ouders van) kinderen en in ziekenhuizen. Wij zorgen belangeloos voor de hygiënische reiniging van de droomdekentjes die in de ziekenhuizen worden uitgegeven.

Het Mini Droomdekentje is het nieuwste artikel dat is ontwikkeld voor de allerkleinsten die te vroeg geboren worden of om een andere reden direct na hun geboorte op de afdeling Neonatologie opgenomen moeten worden. Niet alleen voor het kindje maar ook voor de ouder(s) een hele stressvolle ervaring en periode van grote zorgen. Hoe fijn is het dan dat er meteen een mooi en fijn dekentje voor het kindje is dat gebruikt mag worden in de couveuse. Hierdoor krijgt het bedje waarin het kwetsbare kleintje ligt, iets persoonlijks op een afdeling vol apparatuur.
De dekentjes zijn in overleg met experts zo gemaakt dat ze voldoen aan alle kwaliteitseisen en hygiënische voorschriften. Wij zijn trots dat we aan dit mooie doel kunnen bijdragen.

Wilt u meer weten over de lancering van dit nieuwe dekentje? Bekijk dan de video op YouTube van de Regenboogboom.