bedank kaart

Pas geleden schreef een cliënt deze lieve kaart. Lieve mevrouw, dank u wel! Dit is waarom wij ons vak zo mooi vinden.

“Lieve medewerk(st)ers van Uw bedrijf,
Even een kaartje, regelrecht uit mijn hart gegrepen aan U allen en dit uit pure erkentelijkheid waarmee U allen onze kleding en om van de rest nog maar niet te spreken zo fantastisch goed verzorgt.  Dit moest ik U even vertellen en onze dank is zeer groot! Het gros loopt her hier keurig bij en wat mij persoonlijk verbaast is de goede en keurige wijze waarop u onze was behandelt. Om iets te noemen, bv de plooien in de pantalons, zo keurig. De prima kwaliteit die zo prachtig behouden blijft. En ik kan het weten want ik heb ’n enorme en mooie hoeveelheid kleding waar ik heel erg trots op ben! Lieve allemaal en dit uit dank namens alle bewoners van de Weel, Heel veel hartelijke groetjes, heel veel liefs en duizend maal dank en een handdruk.”