Bew 3.0 dames naar Newasco_bijgesneden

Beweging 3.0 besloot afgelopen zomer na een interne studie (lean traject) om de totale dienstverlening rondom het textiel over te dragen aan Newasco. Vanaf nu worden alle linnenkamer taken door Newasco uitgevoerd. Door de uitbreiding met deze werkzaamheden was het voor ons mogelijk om Margreet, Gerrie en Jacqueline, tot dan toe medewerkers van Beweging 3.0, op te nemen in onze familie. Van tevreden klanten zijn ze nu onze collega’s geworden!
Op 7 november 2014 werden ze door Jan Jans (manager facilitair bedrijf), Anja Peters (teamleider service en faciliteiten) en Iris Dikhoff (mobiliteitscentrum) “uitgezwaaid” en kregen ze een contract aangeboden bij Newasco. Marc Nieuwland en Maaike Meijer verwelkomden hen. Onder het genot van koffie, thee en een gebakje werden de contracten getekend. De dames vertelden hoe ze alle gebeurtenissen hebben ervaren. Emotioneel over het afscheid van hun werkgever en dankbaar voor de kans bij hun “nieuwe” werkgever. Spannend wat de toekomst gaat brengen maar vol vertrouwen samen alle uitdagingen tegemoet.
Nu volgt een tijd van wennen, elkaar nog beter leren kennen en samenwerken als een hecht team van zes mobiele medewerkers, dat alle veranderingen en uitdagingen in de zorg aan kan. We hebben er zin in!