Op 20 juni vindt het FUIF (Fantastisch Utrechts Inclusief Festival) plaats in het Beatrix Theater. FUIF is een uniek evenement met 1500 zeer speciale gasten: cliënten en medewerkers van Utrechtse (zorg)organisaties met een afstand tot de arbeidsmarkt. Newasco schenkt €2000,- ter ondersteuning van het FUIF en helpt daarmee om het festival nog een stukje leuker te maken.

Newasco zet zich al jarenlang in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gepast werk te bieden. In 2015 heeft Newasco de Hoop voor deze inzet de Amfors Diderotprijs in ontvangst mogen nemen. Nu, 7 jaar later, is het nog steeds een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Het ondersteunen van FUIF sluit hier perfect bij aan. Met de ondersteuning wilt Newasco uiting geven aan het feit dat ieder persoon even belangrijk is en waardevol kan zijn voor een bedrijf. We kijken altijd naar wat iemand wél kan. Daarnaast doet Newasco graag iets terug voor de mensen in de zorg die ons weer helpen om onze afnemers een schoon gevoel te geven.

Namens het ADSU nam Jan de cheque van €2000 in ontvangst. Hij zit namens alle cliënten en deelnemers van ADSU-organisaties in de klankbordgroep voor de FUIF.

Wij willen alle vrijwilligers, cliënten en medewerkers van Utrechtse (zorg)organisaties alvast heel veel plezier wensen op 20 juni!