Goed nieuws voor bewoners van Baarn! Vanaf januari neemt Newasco de service en dienstverlening van Wassalon/Stomerij Timmers in Baarn over, die na 50 jaar haar deuren gaat sluiten. De dienstverlening bestaan uit twee onderdelen: ‘Newasco voor Thuis’ en twee servicepunten in Baarn.
”Met ‘Newasco voor Thuis’ verzorgen wij de was aan huis bij particulieren. Wij halen en brengen de was op een afgesproken tijdstip”, legt Simone Witteveen uit. “Dit is een ideale mogelijkheid om de was gemakkelijk uit te besteden. Handig, voordelig, duurzaam en hartstikke efficiënt. Via Newasco ontvangt men wasbare waszakken. De kleding wordt gechipt. Daarmee kunnen we het goed volgen. Zo is de kans op kwijtraken van de kleding nihil. De gewassen en netjes afgewerkte kleding wordt vervolgens kastklaar terugbezorgd, uiteraard met duurzaam elektrisch vervoer.”
Ronald Smeenk vult aan: “Voor een ieder die gebruik wil maken van een servicepunt zijn wij vanaf 7 januari elke dinsdag tussen 14 en 16 uur aanwezig bij zorglocatie Schoonoord aan de Tromplaan, en op elke vrijdag tussen 10 en 12 uur bij welzijnscentrum De Leuning aan de Oranjestraat. Iedereen kan gebruik maken van onze dienstverlening en daar de was inleveren. We zien onze aanwezigheid ook als buurtfunctie. Ouderen blijven langer thuis, hebben behoefte aan contact. Wanneer ze bij een van onze service locaties komen hebben wij tijd voor een praatje en een kop koffie.”
Belangstellenden kunnen tevens gebruik maken van de Newasco App, die de communicatie tussen de wasserij en de klant vergemakkelijkt. Zo houdt men altijd zicht op de eigen was.
Wij zien uit naar januari en hopen u dan te ontmoeten. Aan uw huisdeur, of op een service locatie!