Vandaag, na 23 jaar bij ons in dienst te zijn geweest, gaat onze Servicemanager Willy met pensioen.
Marc Nieuwland leerde Willy eind jaren 80 al kennen als hoofd linnenkamer van het Lorentz Ziekenhuis, dat toentertijd klant bij Newasco was. Hij kwam daar destijds elke maand op klantenbezoek. Kwaliteit stond bij Willy altijd bovenaan; strakke stapeltjes linnen, zo recht als een liniaal, is wat zij het liefste zag. Als Willy tevreden was, wist Marc dat alle klanten tevreden waren.
In 1998 vroeg hij Willy om als Servicemanager bij Newasco De Hoop in Amersfoort te komen werken. Dat wilde ze wel! Haar taken waren onder andere intern relatiebeheer, het kwaliteitshandboek beheren, het automatiseringssysteem ABS en ondersteuning van de directeur. Ze was altijd betrokken, oprecht en met een hoog kwaliteitsniveau aan het werk.
Vanaf nu heeft Willy nooit vakantie meer, maar ze is alle dagen lekker vrij. Het kantoor zonder Willy zal anders zijn. We gaan haar puntjes op de i missen, dat is zeker. Aan Willy zeggen we: heel veel reisplezier, en kom af en toe een bakkie koffie halen! Wij zijn benieuwd naar al je verhalen.