Maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke reden voor contract

ondertekening_seinOp maandag 17 februari werd de nieuwe overeenkomst getekend tussen Newasco en Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN).
De ondertekening vond plaats in het Herenhuis op het terrein van Meer en Bosch in Heemstede door de heren J.W. Barzilay van SEIN, en Robert van Houten van Newasco.

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) is een kennis- en expertisecentrum voor mensen met epilepsie en verwante aandoeningen. SEIN is gespecialiseerd in diagnose, behandeling, begeleiding en wetenschappelijk onderzoek van en naar epilepsie. Om dit mogelijk te maken beschikt SEIN over 3 klinische centra, 12 poliklinieken, woonvoorzieningen, speciaal onderwijs en slaapcentra.
De goed lopende samenwerking speelde een grote rol bij de verlenging van de samenwerking, die startte in 2008.

Volgens Martin Slaager, Facilitair Manager van SEIN, telde ook mee dat Newasco, als regionale aanbieder van textielservice, zich onderscheidt in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. “Newasco toont haar inzet op het gebied van MVO daadwerkelijk aan”, aldus de heer Slaager. Dit werd nog eens benadrukt doordat de heren van Houten de rit naar de klant op de fiets hadden afgelegd.
De nieuwe overeenkomst is tot stand gekomen na goed overleg met Marjolijn Boomsma (hoofd facilitaire bedrijfsvoering) en Joost van Vondel (Manager afdeling Inkoop).

Newasco is natuurlijk blij en trots om aan deze prachtige klant te mogen blijven leveren.