Afgelopen week mochten we twee overeenkomsten tekenen en konden we onze nieuwe ‘familieleden’ verwelkomen met heerlijk vers gebak: Nusantara en Rosa Spier Huis.

Stichting Nusantara Zorg mag gerust een unieke organisatie worden genoemd. Nusantara levert als Indische cultuurspecifieke zorginstelling alles wat het dagelijks leven van hun cliënt – mét diens lichamelijke en psychische aandoeningen en ongemakken – zo zelfstandig en comfortabel mogelijk kan maken. Zij streven daarbij naar een zo hoog mogelijk niveau van welbevinden en kwaliteit van leven voor hun bewoners en cliënten. In de locaties van Nusantara is de Indische cultuur voelbaar en waarneembaar, mede door de prachtige decoraties, omgangsvormen en de heerlijke geuren. We zijn er trots op om hier als familiebedrijf te mogen leveren. Het contract werd ondertekend door Gert Meijer en Marc Nieuwland.

Het Rosa Spier Huis is uniek in Nederland, en misschien wel in Europa. De doelgroep van het huis wordt gevormd door kunstenaars en aan kunst gerelateerde wetenschappers en dat voel je door het hele gebouw heen. Er wordt een veelzijdig pakket van diensten en een unieke culturele omgeving om oud te worden geboden, in de vorm van wonen (van appartement tot verpleegzorg), werken, cultuur (muziekstudio’s, ateliers, concert- en theaterzaal, expositieruimte en een bibliotheek) en zorg. Het contract werd ondertekend onder toeziend oog van v.r.n.l: Astrid van Hofwegen, hoofd huishouding Rosa Spier Huis, Marc Nieuwland (Newasco) en Karin Annaert, directeur/bestuurder Rosa Spier Huis. Een speciale rol is weggelegd voor Newasco voor Thuis. En… samen met het Rosa Spier Huis verheugen we ons op hun nieuwbouw die eind 2019 gereed zal zijn.

Beide organisaties kunnen rekenen op onze expertise; samen zullen we de samenwerking tot een groot succes te maken!