Ben jij de relatiebeheerder die wij zoeken? Durf jij het verschil te maken met jouw creativiteit? En sta je ook nog eens stevig in je schoenen? Dan is deze vacature van relatiebeheerder iets voor jou!

Newasco de Hoop, dienstverlener in textiel, heeft 2 vacatures voor de functie van
Relatiebeheerder
28-36 uur in de week

Wat ga je doen als relatiebeheerder?
Jij bent een sterke, betrouwbare relatiebeheerder, die de klanten aan zich weet te binden om lange termijn relaties aan te gaan. Je bent voor de klanten een prettige en attente gesprekspartner. Je bent op de hoogte van marktontwikkelingen, je ziet kansen en verzilvert deze, uiteraard in overeenstemming met de gestelde doelen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je kunt ook met verschillende collega’s samenwerken om elkaar zo naar een hoger plan te tillen. Je werkt samen met de andere relatiebeheerders en de directeur waarbij je, samen, groei bij de klanten realiseert.
Functie-eisen
We zijn op zoek naar mensen die het verschil willen maken en waarde kunnen toevoegen aan onze organisatie. Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Eigenschappen waar we verder veel waarde aan hechten zijn: integriteit, commerciële vaardigheden, resultaatgericht, initiatiefrijk, gemotiveerd en communicatief vaardig.
Arbeidsvoorwaarden
Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers echt lid zijn van de familie: we gaan voor een duurzame relatie. Persoonlijke aandacht, open communicatie, collegialiteit en positieve bedrijfscultuur staan hierbij centraal. Wij bieden je, naast een baan van 28-36 uur bij een moderne organisatie:
• Een afwisselende en uitdagende baan in een dynamische omgeving met veel ontplooiingsmogelijkheden;
• Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• De mobiliteit wordt in onderling overleg goed geregeld.
Sollicitatieprocedure
Wordt je erg enthousiast van deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Mail je CV en motivatie tot 28 januari a.s. aan de directeur van Newasco de Hoop, Marc Nieuwland, marc@de.hoop.newasco.nl. Kijk voor meer informatie over Newasco op www.newasco.nl.