Mantelzorg in vakantietijd
De zomervakantie dient zich aan. Voor mantelzorgers, die hun naasten in woon- en verpleegzorg bijstaan, kan dit een lastige tijd zijn. Want hoe regel je vervanging voor alle taken als je er even tussenuit wil?
Newasco biedt dé oplossing voor persoonsgebonden was. Wist u dat het ook mogelijk is om tijdelijk de persoonsgebonden was bij Newasco onder te brengen?
Wanneer de kleding gemerkt is door Newasco en een registratieformulier (met een sepa machtiging) is ingevuld, dan hoeft u op de zorglocatie alleen maar aan te geven dat de was tijdelijk door Newasco mag worden gedaan. Door het label weten wij van wie de was is en kunnen wij het weer aan de juiste eigenaar terug leveren.

Gebruik de Newasco App
Op afstand meekijken met de wasserij kan via de App. Wanneer de persoonsgebonden was door Newasco wordt gereinigd én men ontvangt een factuur rechtstreeks van Newasco, dan is de App beschikbaar. Net zo makkelijk!
De App vermeldt bijvoorbeeld de artikelen die de laatste weken in de wasserij zijn geweest en geeft ook de ‘digitale kledingkast’ en de factuur weer. Ook kan via de App contact worden gelegd met de wasserij. Zo houden onze klanten en hun mantelzorgers altijd hun dierbare kleding in het oog! Ook op afstand, bijvoorbeeld tijdens een vakantie. De gratis App is beschikbaar in de Google Playstore en in de Apple App Store. Bekijk het filmpje op YouTube voor meer informatie!

Mogen wij voor u de was doen? Neem contact met ons op via uw zorginstelling of via diensten@newasco.nl.