ledenservice amstelring

Wist u dat we inmiddels in diverse regio’s flink aan de weg timmeren met onze wasservice aan huis? Naast de activiteiten van Newasco voor Thuis  sloten we recent met onze klant Amstelring een contract af voor hun Ledenservice.
Amstelring Ledenservice staat voor comfort en gemak aan huis, professioneel op een persoonlijke manier. Iedereen kan gebruikmaken van het Servicepakket: van jonge gezinnen tot actieve senioren en iedereen die aanvullende hulp nodig heeft. Het Servicepakket van Amstelring biedt allerlei handige en comfortabele diensten aan huis, cursussen gericht op gezond zijn en gezond blijven en aantrekkelijke aanbiedingen. Amstelring Ledenservice is u graag van dienst bij hulp in praktische zaken en ondersteuning in uw welzijn. Met voordeel voor u!
Amstelring ledenservice werkt in het gebied Amsterdam en omstreken (Amstelland en Meerlanden). De kosten per wastas bedragen € 18,50 maar voor leden van Amstelring Ledenservice hanteren we een aangepast tarief van € 17,50 per wastas.

Woont u in deze regio en bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met ons via 023 548 3020 of via heemstede@newascovoorthuis.nl . Ook als u nog geen lid bent van de Ledenservice!