Deze maand mochten wij Stichting HOZO als nieuwe klant verwelkomen. Een lang verwachte wens is hiermee uitgekomen. De locaties van Stichting HOZO liggen namelijk allen binnen een straal van 10 kilometer van de wasserij. Hierdoor komt onze persoonlijke service en dienstverlening het best tot zijn recht.
Newasco levert naast huurtextiel ook een uitgebreide dienstverlening voor persoonsgebonden goed. Bewoners zijn alom enthousiast, ook over ons huurpakket. Wat een fijne start!

Eddy Morsink, die vanuit HOZO de facilitaire kant van het proces begeleidt, vertelt: “Newasco is een familiebedrijf dat zich al jaren richt op, en werkzaam is binnen de zorgsector. Buiten de kosten en kwaliteit van de dienstverlening heeft Newasco service hoog in het vaandel staan. Wij als Stichting HOZO willen in samenwerking met wasserij Newasco onze cliënten en bewoners ontlasten en de dienstverlening naar gewenste tevredenheid invullen. Wij hopen de komende jaren samen met Newasco als partners hierin samen op te trekken”.

Dat is natuurlijk ook onze wens. Wij zien uit naar een langdurige samenwerking met onze ‘buren’.